Bestel kaarten Bestel kaarten

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM een schorsing van alle evenementen afgekondigd.

In overeenstemming met deze verordening worden alle concerten die gepland staan van 12 maart t/m 1 juni tot nader order uitgesteld. Wij verzoeken u geen contact op te nemen met Eventim of het Concertgebouw. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die kaarten voor één van onze concerten hebben gekocht. Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum.

Concerten die na 1 juni gepland staan, gaan vooralsnog door. Mocht de situatie wijzigen dan nemen wij hierover contact op met al onze bezoekers die voor de desbetreffende data tickets hebben gekocht. Bezoekers van onze concerten na 1 juni worden ook dringend verzocht geen contact op te nemen met de locaties (kassa) of onze ticketpartners / Eventim.

Raymond Janssen

Dirigent Met zijn rollen als dirigent, pianist én als initiatiefnemer van World Concerts en Cadenza European Productions, kunnen we stellen dat Raymond Janssen nooit stilzit. De musicus staat met regelmaat in uitverkochte, gevestigde concertzalen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en wordt geroemd door zijn kwalitatieve en hoogstaande concertshows. Zijn missie? Oost-Europa en West-Europa dichter bij elkaar brengen. Want dat de rijke traditie uit Oost-Europese landen hoor- én voelbaar is in hun prachtige muziekstukken, moet iedereen weten!

Achtergrond

Janssen heeft de studie piano- en liedbegeleiding aan de Musikhoschschule in Keulen en aan het Conservatoire Nationale in Parijs afgerond én volgde diverse masterclasses bij gevestigde musici. In Nederland startte hij zijn carrière bij het Stadstheater Aachen, waar hij zijn intrede deed als muzikaal leider van de Kleine Opera en van Opera Comique Nederland. Hierna volgde veel Europese muziekfestivals, concerten, internationale podia en tournees.

Van Matthäus Passion naar Queen

Raymond Janssen slaagt er telkens weer in om complete symfonieorkesten en koren naar West-Europa te halen én staat bekend om zijn jaarlijkse, spectaculaire kerstconcerten. Ook de prachtige uitvoeringen van het Matthäus Passion en de Carmina Burana is zijn publiek niet onbekend. De getalenteerde dirigent staat open voor nieuwe impulsen en projecten: zo schitterde hij in 2011 met een koor en groot orkest tijdens de Queen Experience in het Gelredome en vertaalde hij de epische muziek van The Lord of the Rings trilogie naar een spectaculaire concertreeks. Kijk voor meer informatie over Raymond Janssen op zijn eigen website of op de website van Cadenza.
CarminaBurana04