Bestel kaarten Bestel kaarten

Carmina Burana verplaatst naar november 2021

Start reguliere verkoop 1 november 2020.

DIVERSE STEDEN – De oorspronkelijk voor dit najaar geplande tournee van de ‘Carmina Burana’ – uitgevoerd door het International Symphony Orchestra uit Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ – is uitgesteld naar november 2021. Dat heeft producent PlusProducties vandaag bekend gemaakt. De voortdurende en aanhoudende beperkingen als gevolg van Covid-19 hebben het bedrijf tot dit besluit gedwongen. “Toch zien we het niet alleen maar negatief”, zegt directeur Alexander van de Kerkhof. “De vraag naar kaarten is immens. Er zijn al meer dan 17.000 tickets verkocht. We voegen daarom extra concerten toe zodat we nog meer mensen kunnen laten genieten van dit klassieke meesterwerk.”

Lees verder

Over World Concerts

De wereld zit vól prachtige theater-, muziek en concertproducties waar iedereen van moet kunnen genieten. World Concerts is een samenwerkingsverband van producenten voor klassieke- en internationale entertainmentshows. Wereldwijd zijn er gepassioneerde muzikanten, zangers, dirigenten en componisten met indrukwekkende ideeën of complete muziekconcerten. Wij bieden hun een podium in Nederland. En niet zomaar een podium: maar dé gevestigde en bekendste podia die ons land lief is, waaronder Het Koninklijk Concertgebouw.

De shows van World Concerts

Van Carmina Burana tot aan Soul Sisters of The music of Simon & Garfunkel: onze concerten en shows zijn zeer uitlopend en toegankelijk voor een breed publiek. Het gevoel, de emotie en de gepassioneerde musici brengen deze muziekgenres én hun publiek samen. Door elk jaar weer op zoek te gaan naar de mooiste parels, weten we ons publiek keer op keer te verrassen.

Bekijk onze concerten

TheClassicChristmasConcert03