Bestel kaarten Bestel kaarten

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM een schorsing van alle evenementen afgekondigd.

In overeenstemming met deze verordening worden alle concerten die gepland staan van 12 maart t/m 1 juni tot nader order uitgesteld. Wij verzoeken u geen contact op te nemen met Eventim of het Concertgebouw. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die kaarten voor één van onze concerten hebben gekocht. Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum.

Concerten die na 1 juni gepland staan, gaan vooralsnog door. Mocht de situatie wijzigen dan nemen wij hierover contact op met al onze bezoekers die voor de desbetreffende data tickets hebben gekocht. Bezoekers van onze concerten na 1 juni worden ook dringend verzocht geen contact op te nemen met de locaties (kassa) of onze ticketpartners / Eventim.

Over World Concerts

De wereld zit vól prachtige theater-, muziek en concertproducties waar iedereen van moet kunnen genieten. World Concerts is een samenwerkingsverband van producenten voor klassieke- en internationale entertainmentshows. Wereldwijd zijn er gepassioneerde muzikanten, zangers, dirigenten en componisten met indrukwekkende ideeën of complete muziekconcerten. Wij bieden hun een podium in Nederland. En niet zomaar een podium: maar dé gevestigde en bekendste podia die ons land lief is, waaronder Het Koninklijk Concertgebouw.

De shows van World Concerts

Van Carmina Burana tot aan Soul Sisters of The music of Simon & Garfunkel: onze concerten en shows zijn zeer uitlopend en toegankelijk voor een breed publiek. Het gevoel, de emotie en de gepassioneerde musici brengen deze muziekgenres én hun publiek samen. Door elk jaar weer op zoek te gaan naar de mooiste parels, weten we ons publiek keer op keer te verrassen.

Bekijk onze concerten

TheClassicChristmasConcert03