Bestel kaarten Bestel kaarten

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM een schorsing van alle evenementen afgekondigd.

In overeenstemming met deze verordening worden alle concerten die gepland staan van 12 maart t/m 1 juni tot nader order uitgesteld. Wij verzoeken u geen contact op te nemen met Eventim of het Concertgebouw. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die kaarten voor één van onze concerten hebben gekocht. Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum.

Concerten die na 1 juni gepland staan, gaan vooralsnog door. Mocht de situatie wijzigen dan nemen wij hierover contact op met al onze bezoekers die voor de desbetreffende data tickets hebben gekocht. Bezoekers van onze concerten na 1 juni worden ook dringend verzocht geen contact op te nemen met de locaties (kassa) of onze ticketpartners / Eventim.

The National Choir of Ukraine ‘Dumka’

Koor Het ‘National Choir of Ukraine ‘Dumka’ bestaat sinds 1919. Dat de jonge musici zeer begaafd én gepassioneerd zijn, is hoorbaar in de ongeëvenaarde, zuivere klanken van het koor. De ‘Slavische’ stijl van het koor kenmerkt zich door haar unieke zachtheid, schoonheid en dynamiek. ‘Dumka’ zingt wereldwijd en heeft al meerdere albums op haar naam staan. Raymond Janssen en de musici van Dumka zijn perfect op elkaar ingespeeld: jaarlijks spelen ze meerdere concerten met elkaar, waaronder het bekende Carmina Burana. The National Choir of Ukraine ‘Dumka’ bestaat uit (aantal) musici die dag in, dag uit met elkaar de sterren van de hemel zingen. Laat je meevoeren met de intens, zuivere klanken van Dumka!
CarminaBurana04