Bestel kaarten Bestel kaarten

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM een schorsing van alle evenementen afgekondigd.

In overeenstemming met deze verordening worden alle concerten die gepland staan van 12 maart t/m 1 juni tot nader order uitgesteld. Wij verzoeken u geen contact op te nemen met Eventim of het Concertgebouw. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die kaarten voor één van onze concerten hebben gekocht. Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum.

Concerten die na 1 juni gepland staan, gaan vooralsnog door. Mocht de situatie wijzigen dan nemen wij hierover contact op met al onze bezoekers die voor de desbetreffende data tickets hebben gekocht. Bezoekers van onze concerten na 1 juni worden ook dringend verzocht geen contact op te nemen met de locaties (kassa) of onze ticketpartners / Eventim.

The International Symphony Orchestra of LVIV

Orkest Het orkest ‘The International Symphony Orchestra of LVIV’ is gevestigd in Oekraïne en bestaat sinds 1998. De intensieve samenwerking tussen wereldberoemde muzikanten en dirigenten is hoorbaar in elke gespeelde noot. Daarnaast staat het orkest symbool voor de Oekraïense gewoonten: de rijke en kleurrijke cultuur dreunt door in hun spectaculaire muziekstukken. The International Symphony Orchestra of LVIV en Raymond Janssen zijn geen onbekenden van elkaar. Al eerder speelden zij diverse concertshows zoals Carmina Burana en Star Wars Suite. Ook dit jaar staan ze in de Nederlandse theaters met het succesvolle Carmina Burana en natuurlijk de overweldigende kerstshows. Dat de muzikanten perfect op elkaar ingespeeld zijn, zie, hoor én voel je. De onderlinge energie werkt aanstekelijk en ontroert het publiek keer op keer. Kortom: dit orkest moét je gezien hebben!
CarminaBurana04