Bestel kaarten Bestel kaarten
NIEUWE DATUM
Revival band keert terug naar Amsterdam na mega successen

Eerbetoon aan Simon & Garfunkel terug in Het Concertgebouw

‘Bright Eyes’, ‘Mrs Robinson’ en ‘Scarborough Fair’. De muziek van Simon & Garfunkel is legendarisch. Op maandag 1 november 2021 brengt de Simon & Garfunkel Revival Band een groots eerbetoon aan dit illustere duo in Het Concertgebouw in Amsterdam. De musici vertolken het beroemde repertoire op onnavolgbare wijze. Ze wisten al eerder het Nederlandse publiek te veroveren met hun bijzondere sound die vrijwel niet van het origineel te onderscheiden is. Alle grote hits van Simon & Garfunkel komen voorbij tijdens dit bijzondere concert dat liefhebbers van dit genre niet mogen missen. De voorstelling is dan ook een ware ode aan de unieke stijl en de uitzonderlijke klasse van Simon & Garfunkel.

De kwaliteit van The Simon & Garfunkel Revival Band is uitzonderlijk hoog. Ze benaderen het geluid van de ‘echte’ Simon & Garfunkel op een verbluffende manier. Niet voor niets weten fans al jaren massaal de weg naar hun concerten te vinden. Om de voorstelling van de groep in Het Concertgebouw extra cachet te geven, wordt ook dit keer een extra segment strijkers aan de band toegevoegd zodat de wereldberoemde evergreens van Paul Simon en Art Garfunkel nog specialer klinken. In combinatie met de bijzondere locatie maakt dit van de voorstelling in Amsterdam een onvergetelijke belevenis.

Concertgebouw
Tijdens ‘The Music of Simon & Garfunkel’ vertolkt de tribute band alle wereldberoemde hits van Simon & Garfunkel. Onder meer ‘Scarborough Fair’ en ‘Bright Eyes’, maar ook klassiekers als ‘Mrs. Robinson’, ‘The Boxer’, ‘The Sound of Silence’ en het opzwepende ‘Cecilia’. De ‘echte’ Simon & Garfunkel gingen al in 1970 uit elkaar. Het duo gaf hierna nog slechts enkele concerten buiten Europa. Dankzij de The Simon & Garfunkel Revival Band kan het Nederlandse publiek nu eindelijk weer van hun grandioze muziek genieten. En bovendien in de prachtige ambiance van Het Concertgebouw. De voorstelling ‘The Music of Simon & Garfunkel’ op maandag 1 november 2021 in Amsterdam mogen fans dan ook zeker niet missen.

CarminaBurana04