Bestel kaarten Bestel kaarten
BESTEL NU KAARTEN
The Las Vegas Show

Tribute to Adele

Een indrukwekkende ode aan het repertoire van Adele. Zo kan ‘The Las Vegas Show’ van het Adele Project het beste worden omschreven. Dit gerenommeerde gezelschap brengt alle hits van de Britse zangeres tot leven, in de ongeëvenaarde ambiance van Het Concertgebouw. Een zevenkoppige live band zorgt samen met de Nederlandse zangeres Jolanda Knecht voor vuurwerk op het podium in Amsterdam. ‘The Las Vegas Show’ van het Adele Project is op 8 én 10 april 2024 exclusief te zien in het Concertgebouw.

De Britse zangeres Adele is uitgegroeid tot een iconische wereldster. Haar repertoire is onderdeel geworden van het collectieve geheugen. Denk aan hits als Skyfall, Hello, Rolling in the Deep en Someone Like You. Ook in Nederland is de muziek van Adele ongekend populair. De zangeres is echter nauwelijks nog in Europa te zien en treedt voornamelijk in Las Vegas op. Reden voor een groep Nederlandse musici om een theaterconcert te creëren op basis van dit bijzondere repertoire. Het Adele Project heeft een show samengesteld rond zangeres Jolanda Knecht. Zij is één van de weinige Nederlandse zangeressen die de hits van Adele met overtuiging vertolkt. Het resultaat is een bijzondere productie die de titel ‘The Las Vegas Show’ heeft meegekregen. De voorstelling is voor fans van Adele een feest der herkenning. Alle beroemde nummers komen voorbij. Tel daar de prachtige kostumering, intense belichting en de bijzondere sfeer van Het Concertgebouw bij op, en het recept voor een unieke belevenis is geboren. Iedereen die de muziek van Adele een warm hart toedraagt, mag ‘The Las Vegas Show’ in Het Concertgebouw niet missen. Nooit eerder was een voorstelling als deze te zien in de Amsterdamse muziektempel. Het is dan ook met recht een uniek theaterconcert.

Over Adele

De Britse zangeres beschikt over een bijzonder stemgeluid en veroverde daarmee de wereld. Het verhaal van Adele is minstens zo bijzonder. Ze groeide – grotendeels in Londen – op als dochter van een zeer jonge moeder en ontdekte al snel haar passie voor muziek. Het resulteerde in een opleiding voor podiumkunsten die in 2006 werd afgerond, waarna ze al snel op tournee ging. Eerst als onderdeel van voorprogramma’s, later solo. In 2007 werd ze ontdekt door een platenmaatschappij en de rest is geschiedenis. Adele is inmiddels goed voor een eindeloze reeks hits. In Nederland brak ze door in 2008 met het nummer Make You Feel My Love, een cover van Bob Dylan. Er zouden nog vele hits volgen. Adele is meermaals bekroond voor haar werk. Ze ontving onder meer diverse Grammy’s. Bijzonder is tevens dat ze de titelsong van James Bond film ‘Skyfall’ voor haar rekening nam, met het gelijknamige nummer. Ook dit nummer werd een hit. Het stemgeluid van Adele is bijzonder en de liedjes zijn niet eenvoudig om te zingen. The Adele Project is een van de weinige gezelschappen die er met verve in slaagt om dit repertoire geloofwaardig te vertolken. Hun theaterconcert ‘The Las Vegas Show’ omschrijven de makers als een ware ode aan Adele, aan haar muziek en haar bijzondere verhaal. Deze bijzondere voorstelling is nu slechts twee keer te zien in Het Concertgebouw in Amsterdam op 8 en 10 april 2024.

Praktische informatie

Datum:                         8 en 10 april 2024
Locatie:                        Het Concertgebouw – Amsterdam
Aanvang:                     20.15 uur
Duur concert:               Twee uur exclusief pauze
Ticketprijzen:               Zijn inclusief ontvangst- en pauze drankje & garderobe

 

CarminaBurana04