Bestel kaarten Bestel kaarten

Repetities voor Porgy and Bess in Concert in volle gang

10 oktober 2024

Over 10 dagen gaat Porgy and Bess in Concert in première in Haarlem. Daarna volgen concerten in Amsterdam, Eindhoven en Arnhem. De solisten Jaye Simmons (sopraan) en Zachariah N. Kariithi (bariton) zijn volop aan het repeteren.

Jaye Simmons is een baanbrekende afro-Amerikaanse sopraan die de grenzen van klassieke muziek opnieuw definieert. Met een repertoire dat reikt van Mozart tot Bernstein oogstten Jayes dynamische vocale bekwaamheid en energieke presentatie veel lof op zowel nationale als internationale podia.

Zachariah N. Kariithi is een van de meest veelbelovende nieuwe talenten van de International Opera Studio van de Staatsopera van Hamburg. Hij zong eerder Porgy in Porgy and Bess in het Konzerthaus Dortmund.

Voor deze concerten werkt dirigent Raymond Janssen ook weer samen met het International Symphony Orchestra (INSO) uit Lviv en The National Choir of Ukraine ‘Dumka’ uit Kiev.

Het complete concertgezelschap ziet met veel plezier uit naar de première bij Philharmonie Haarlem.

Bekijk de website voor data, tijden en kaarten: https://worldconcerts.nl/shows/porgy-and-bess-in-concert/waar-en-wanneer/

CarminaBurana04