Bestel kaarten Bestel kaarten

Concerten “SYMPHONY OF MAGIC” – The Music of Harry Potter Live en The Star Wars Suite verplaatst

17 mei 2023

In december 2023 stonden de concerten “SYMPHONY OF MAGIC” – The Music of Harry Potter Live en The Star Wars Suite op het programma. Helaas zijn beide concerten uitgesteld en verplaatst naar het theaterseizoen van 2024 – 2025. Heb je kaarten gekocht voor één van de voorstellingen of wil je weten hoe je voor het volgend seizoen kaarten kunt bemachtigen? Lees dan verder.

Onvoorziene omstandigheden hebben er voor gezorgd dat wij helaas genoodzaakt zijn de concerten “SYMPHONY OF MAGIC” – The Music of Harry Potter Live en The Star Wars Suite te verplaatsen.

Per e-mail geïnformeerd

Liefhebbers van beide concerten die al een kaartje hadden bemachtigd voor december 2023, zijn per e-mail inmiddels op de hoogte gebracht van de verplaatsing van de concerten. In de e-mail staat ook alle informatie over het retourneren van het aankoopbedrag.

Blijf op de hoogte

Maar niet getreurd! In het theaterseizoen van 2024 – 2025 kunnen liefhebbers van Star Wars en Harry Potter weer hun hart ophalen en genieten van de unieke concertreeks “SYMPHONY OF MAGIC” – The Music of Harry Potter Live en The Star Wars Suite. Op welke data de concerten plaatsvinden is nog niet bekend. Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Houd de kanalen van World Concerts in de gaten of schrijf je in voor het Ticketalarm op de website van Eventim. Zo weet je als eerste wanneer de concerten plaatsvinden en kun je direct tickets voor de beste plaatsen bemachtigen.

CarminaBurana04