Bestel kaarten Bestel kaarten

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM een schorsing van alle evenementen afgekondigd.

In overeenstemming met deze verordening worden alle concerten die gepland staan van 12 maart t/m 1 juni tot nader order uitgesteld. Wij verzoeken u geen contact op te nemen met Eventim of het Concertgebouw. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die kaarten voor één van onze concerten hebben gekocht. Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum.

Concerten die na 1 juni gepland staan, gaan vooralsnog door. Mocht de situatie wijzigen dan nemen wij hierover contact op met al onze bezoekers die voor de desbetreffende data tickets hebben gekocht. Bezoekers van onze concerten na 1 juni worden ook dringend verzocht geen contact op te nemen met de locaties (kassa) of onze ticketpartners / Eventim.

Carmina Burana in Het Concertgebouw

15 november 2019

”Soms leken het net engeltjes!”

9 november was het zover: de grootste uitvoering van Carmina Burana aller tijden in Het Concertgebouw Amsterdam. Dirigent Raymond Janssen, het International Symphony Orchestra uit Lviv en het nationale koor van Oekraíne ‘Dumka’ blaasden het publiek omver met o.a. de megahit ‘O, Fortuna’. Het resultaat? Lovende reacties waarbij ontroering, trots en blijdschap de boventoon voerden. Kon je er niet bij zijn of wil je nog even nagenieten? Bekijk hieronder de sfeerimpressie.

Carmina Burana speelt nog tot 24 november 2019 in diverse concertzalen in Nederland. Lees hier meer over Carmina Burana. 

CarminaBurana04