Bestel kaarten Bestel kaarten

Carmina Burana verplaatst naar november 2021

Start reguliere verkoop 1 november 2020.

DIVERSE STEDEN – De oorspronkelijk voor dit najaar geplande tournee van de ‘Carmina Burana’ – uitgevoerd door het International Symphony Orchestra uit Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ – is uitgesteld naar november 2021. Dat heeft producent PlusProducties vandaag bekend gemaakt. De voortdurende en aanhoudende beperkingen als gevolg van Covid-19 hebben het bedrijf tot dit besluit gedwongen. “Toch zien we het niet alleen maar negatief”, zegt directeur Alexander van de Kerkhof. “De vraag naar kaarten is immens. Er zijn al meer dan 17.000 tickets verkocht. We voegen daarom extra concerten toe zodat we nog meer mensen kunnen laten genieten van dit klassieke meesterwerk.”

Lees verder

Carmina Burana in Het Concertgebouw

15 november 2019

”Soms leken het net engeltjes!”

9 november was het zover: de grootste uitvoering van Carmina Burana aller tijden in Het Concertgebouw Amsterdam. Dirigent Raymond Janssen, het International Symphony Orchestra uit Lviv en het nationale koor van Oekraíne ‘Dumka’ blaasden het publiek omver met o.a. de megahit ‘O, Fortuna’. Het resultaat? Lovende reacties waarbij ontroering, trots en blijdschap de boventoon voerden. Kon je er niet bij zijn of wil je nog even nagenieten? Bekijk hieronder de sfeerimpressie.

Carmina Burana speelt nog tot 24 november 2019 in diverse concertzalen in Nederland. Lees hier meer over Carmina Burana. 

CarminaBurana04