Bestel kaarten Bestel kaarten

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM een schorsing van alle evenementen afgekondigd.

In overeenstemming met deze verordening worden alle concerten die gepland staan van 12 maart t/m 1 juni tot nader order uitgesteld. Wij verzoeken u geen contact op te nemen met Eventim of het Concertgebouw. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die kaarten voor één van onze concerten hebben gekocht. Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum.

Concerten die na 1 juni gepland staan, gaan vooralsnog door. Mocht de situatie wijzigen dan nemen wij hierover contact op met al onze bezoekers die voor de desbetreffende data tickets hebben gekocht. Bezoekers van onze concerten na 1 juni worden ook dringend verzocht geen contact op te nemen met de locaties (kassa) of onze ticketpartners / Eventim.

Peggy Sandaal

Artieste Van huis uit is Sandaal danseres dus ze staat letterlijk en figuurlijk haar ‘mannetje’ op het podium. Samen met haar collega’s – onder meer de bekende zanger Bo Saris - vertolkt ze tijdens Soul Sisters met het grootste gemak zowel ingetogen, emotioneel als swingend repertoire waardoor de voorstelling boeit van de eerste tot de laatste minuut. Sandaal mag bovendien met recht een specialist genoemd worden waar het gaat om de nummers van icoon Tina Turner. Ze is in staat om de songs van deze ster op begenadigde wijze voor het voetlicht te brengen. Dat is een prestatie die slechts weinig artiesten gegeven is. Samen met een live band en een cast van top muzikanten maakt ze van Soul Sisters dan ook simpelweg een voorstelling die niemand mag missen. Vergeet uw zorgen en verwarm uw hart met de meest swingende soul- en Motown hits uit de muziekgeschiedenis. Deze muziek raakt keer op keer de ziel van het publiek en heeft inmiddels cultstatus bereikt. Tijdens Soul Sisters ervaart u zelf op onnavolgbare wijze waarom. Mis het niet en verzeker uzelf op tijd van tickets!
Peggy Sandaal Speelt in de volgende shows
CarminaBurana04