Bestel kaarten Bestel kaarten
BESTEL NU KAARTEN
Een live band én groot orkest maken een megafeest!

TOP2000 Live Symphonic

Verheug jij je ook al op de laatste week van het jaar? Meezingen en meeswingen op een heerlijke selectie van de grootste rock, pop en soul hits uit de Top 2000?  Top 2000 Live Symphonic geeft in december en januari vijf spectaculaire jubileumshows!! Band plus groot orkest op één podium maken er een megafeest van! Wees erbij in Amsterdam, Den Haag of Groningen!!

We kunnen ons geen december meer voorstellen zonder de Top 2000! 25 jaar al de ‘lijst der lijsten” met de mooiste liedjes ooit geschreven! Na 25 edities in 2024 dus het jubileumjaar. Daarom wordt de Top 2000 Live band in december vergezeld door een groots orkest. In deze unieke combinatie spelen zij zo’n 60 iconische top 2000 songs in een orkestrale uitvoering waarin natuurlijk het herkenbare origineel overeind blijft!

 

Knallend het jaar uit

De top 2000 is zóveel meer dan Bohemian Rhapsody van Queen. Het is het grootste jaarlijkse muziekfeest, de jaarlijkse Choice of Holland met de allergrootste hits en voor we ze vergeten natuurlijk de mooiste publiekspareltjes.

Top 2000 Live Symphonic is een heerlijk theaterconcert met enkel muzikale hoogtepunten. Zing en dans mee op alle geweldige songs vol zoete herinneringen, emoties, liefde en nostalgie! Met een superband en de beste zangers en zangeressen als basis komt de crème de la crème uit onze jaarlijkse lijst voorbij. En daar is in dit feestelijke jubileumjaar dan het Top 2000 Live orkest Pro Rege aan toegevoegd.

De echte top 2000-fan mag dit natuurlijk niet missen. Boek dus snel je kaarten voor een van de theaterconcerten in Amsterdam, Groningen of Den Haag. Knallend het jaar uit met de Top 2000 Live Symphonic!

 

Top 2000 Live Symphonic!

Het concert van het jaar met een jubileum selectie van iconische hits uit de ‘lijst der lijsten’ in een eenmalige concertreeks met band en groot orkest:

 

Praktische informatie

Deel 1:        60 minuten
Pauze         25 minuten
Deel 2:        60 minuten

CarminaBurana04