Bestel kaarten Bestel kaarten

Helaas zijn de concerten Carmina Burana, The Harry Potter Symphony en The Star Wars Suite – die worden verzorgd door zowel een koor als een orkest uit Oekraïne – door de verschrikkelijke situatie in dat land verplaatst. Uiterlijk juli 2022 informeren wij je over een nieuwe datum. De tickets blijven uiteraard geldig. Bedankt voor je begrip!

Lees meer

Concert informatie

The Harry Potter Symphony

Novotel arrangement

Combineer je bezoek aan “The Harry Potter Symphony” met een dagje shoppen in Den Haag of lekker uitwaaien op het strand van Scheveningen. De kosten van het Harry Potter – hotelarrangement zijn € 286,–. Boek voor 31 maart 2022 en ontvang € 79,– voordeel. Je betaalt dan slechts € 207,– op basis van 2 personen.

Novotel Den Haag World Forum ligt ideaal gelegen tussen het bruisende centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen in. Zowel het centrum van Den Haag als het strand van Scheveningen is slechts in 10 min te bereiken per auto of openbaar vervoer.

Omdat wij gelegen zijn naast het ‘World Forum Theater’ ben je slechts één stap verwijderd van de theaterzaal. Na de voorstelling kun je in onze bar nog gezellig na borrelen.

ARRANGEMENT BOEKEN
Na het kiezen van de concertdatum kun je in de volgende stap het arrangement boeken.

Op loopafstand van ons hotel kun je ook leuke musea bezoeken. Onder andere ons mooie Nederland in het klein ‘Madurodam’, het Museon en Gemeente Museum en het Omniversum liggen op enkele minuten loopafstand van ons gezellige hotel.

Parkeren is mogelijk in parkeergarage A van het World Forum. In combinatie met een overnachting betaal je slechts €22,50 voor een parkeerticket. De auto mag er dan de volgende dag ook nog blijven staan.

Het speciale Harry Potter Novotel arrangement bestaat uit:

  • 2 tickets 1e rang zitplaatsen voor The Harry Potter Symphony
  • Gratis welkomstgeschenk per 2 personen
  • 1 hotelovernachting voor 2 personen in een 2-persoonskamer, inclusief toeristen/stadsbelasting
  • Gratis gebruik van Wifi tijdens je verblijf in het Novotel
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • De dag van de show is tevens de incheck datum voor het hotel

Het welkomstgeschenk ontvang je bij het inchecken in het Novotel World Forum.

Novotel World Forum
Johan de Wittlaan 42 – 44
2517 JR Den Haag

Het hotel is gelegen in het World Forum en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Den Haag centrum. Parkeren kan in onze eigen parkeergarage (kosten niet inbegrepen).

Check in tijd: vanaf 15.00 uur Check out tijd: voor 12.00 uur

* Mindervalide plaatsen zijn alleen telefonisch te bestellen via 0900-1353

Arrangement boeken

Het Harry Potter Novotel arrangement is te boeken via de bestelpagina. Na het kiezen van de concertdatum kies je in de volgende stap voor het arrangement inclusief hotel. Let op: de dag van de show is tevens de incheckdatum voor het hotel. Na het boeken ontvang je alle verdere informatie over het verblijf bij Novotel World Forum.

ARRANGEMENT BOEKEN

CarminaBurana04