Bestel kaarten Bestel kaarten

Verplaatsing van Carmina Burana, The Harry Potter Symphony & The Star Wars Suite

11 maart 2022

Helaas moeten we meedelen dat drie concerten worden uitgesteld. Het gaat om Carmina Burana, The Harry Potter Symphony en The Star Wars Suite. Deze concerten worden verzorgd door zowel een koor als een orkest uit Oekraïne.

De drie concerten waren door de coronacrisis al eens verplaatst en zouden nu in juni en juli 2022 plaatsvinden. Maar na corona beleven we met de oorlog in Oekraïne nu opnieuw een verschrikkelijke situatie.

Onze vrienden uit Oekraïne, die afgelopen november nog op het podium in Nederland stonden, zijn op de vlucht, zitten in schuilkelders of hebben nu een wapen in de hand. De Philharmonie in Lviv is nu een gaarkeuken voor het leger. Via dirigent Raymond Jansen houden we intensief contact met de mensen daar, maar we hoeven je niet uit te leggen dat de situatie dramatisch is.

In samenspraak met het koor en het orkest in Oekraïne is het niet meer realistisch om ervan uit te gaan dat de concerten in juni en juli kunnen doorgaan. Zij worden daarom verplaatst.

Heb je voor een van deze concerten een of meerdere tickets gekocht, dan ontvang je uiterlijk in juli 2022 een nieuwe datum. De tickets blijven uiteraard geldig.

Ondertussen blijven wij trouw aan onze mensen in Oekraïne en steunen we ze waar we kunnen. We hopen vurig met hen op een later tijdstip de concerten te kunnen uitvoeren en zullen je op de hoogte blijven houden.

Neem vanwege alle drukte géén contact op met Eventim of World Concerts, we berichten je uiterlijk juli 2022 automatisch over de voortgang.

Wij danken je voor je begrip voor deze verdrietige situatie.

CarminaBurana04