Bestel kaarten Bestel kaarten

Terug van weggeweest: Carmina Burana, The Harry Potter Symphony en The Star Wars Suite

14 juli 2022

Kaartverkoop gestart

De lockdown en later de verschrikkelijke oorlog in de Oekraïne zorgden ervoor dat we de voorstellingen van Carmina Burana, The Harry Potter Symphony en The Star Wars Suite moesten uitstellen. Maar… we hebben nu goed nieuws! We hebben groen licht gekregen voor een nieuwe tournee aan het einde van 2022. Dus laat alles vallen waar je mee bezig was en lees gauw verder! 

Na een onzekere periode – eerst vanwege de lockdown en later de oorlog in de Oekraïne – is er eindelijk goed nieuws voor muziekliefhebbers van Carmina Burana, The Harry Potter Symphony en The Star Wars Suite. Hoewel de oorlog in de Oekraïne nog niet voorbij is, hebben het International Symphony Orchestra Lviv en National Choir of Ukraine DUMKA – onder leiding van dirigent Raymond Janssen – van het Oekraïense ministerie van Cultuur toestemming gekregen om vanaf 2 december 2022 op tournee naar Nederland te mogen komen.

De bühne op

Je begrijpt vast dat niet alleen wij, maar ook de 140 leden van het orkest & koor, ontzettend blij zijn met deze stip op de horizon. Meer dan ooit staan deze jonge, begaafde en gepassioneerde musici – die internationaal bekend staan om hun ongeëvenaarde, prachtige zuivere klanken – te popelen om het podium opnieuw te betreden.

Bemachtig nu jouw kaarten

Of je nu wilt genieten van het muzikale meesterwerk Carmina Burana van de hand van componist Carl Orff, je mee wilt laten slepen door de magische wereld van Harry Potter of een onvergetelijke muzikale reis langs de hoogtepunten uit de Star Wars-films wilt maken, dít is het moment om jouw kaarten te bemachtigen! Kijk gauw wanneer welk concert bij jou in de buurt te aanschouwen is. Maar let op! Wees er snel bij, want we weten van eerdere voorstellingen dat deze concerten uitverkochte zalen trekken.

CarminaBurana04