Bestel kaarten Bestel kaarten

Rotterdamse illusionist Christian Farla voorziet Harry Potter Symphony van magische effecten

11 oktober 2021

Het is je vast niet ontgaan dat ‘The Harry Potter Symphony’ exclusief naar Nederland komt. In het World Forum Theater in Den Haag vertolken 130 musici onder leiding van dirigent Raymond Janssen de magische muziek uit de Potter films. Dat is op zich al heel bijzonder, maar dit concert wordt nóg specialer door de toevoeging van ‘special guest’ Christian Farla. Deze internationaal bekroonde illusionist – afkomstig uit ons eigen Nederland – voorziet het concert van maar liefst vijftig magische effecten!

Christian Farla is één van de bekendste illusionisten van Nederland en is meermaals met internationale prijzen bekroond. Hij heeft in grote circussen gestaan, in casino’s, theaters en pretparken, maar nog nooit eerder combineerde hij livemuziek van een wereldberoemde film met zijn werk als illusionist. Tot nu toe dan, want vanaf 17 december is hij te bewonderen in het World Forum Theater in Den Haag.

Waarom mag je dit niet missen?

Tijdens zijn optreden vertaalt Christian Farla de magie van de film naar de bühne, terwijl 130 musici op overweldigende én overdonderende wijze muziek ten gehore brengen. Maar niet alleen de combinatie van magie en muziek maakt het concert bijzonder, óók zal Farla volledig nieuwe illusies aan zijn publiek presenteren. Hierbij worden de bezoekers meegenomen op een bijzondere én magische reis naar de wondere wereld van Harry Potter.

Het grootste filmconcert ooit

Concerten met een filmthema zijn mateloos populair. ‘The Harry Potter Symphony’ is – met maar liefst 130 artiesten op het podium – het grootste filmconcert dat ooit in Nederland te zien is geweest. De omvang van de productie is immens en staat garant voor een meeslepende én intense beleving. Voor liefhebbers van dit genre is ‘The Harry Potter Symphony’ ware sensatie, die óók nog eens geschikt is voor het hele gezin.

Bestel hier je tickets

CarminaBurana04