Bestel kaarten Bestel kaarten

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM een schorsing van alle evenementen afgekondigd.

In overeenstemming met deze verordening worden alle concerten die gepland staan van 12 maart t/m 1 juni tot nader order uitgesteld. Wij verzoeken u geen contact op te nemen met Eventim of het Concertgebouw. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die kaarten voor één van onze concerten hebben gekocht. Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum.

Concerten die na 1 juni gepland staan, gaan vooralsnog door. Mocht de situatie wijzigen dan nemen wij hierover contact op met al onze bezoekers die voor de desbetreffende data tickets hebben gekocht. Bezoekers van onze concerten na 1 juni worden ook dringend verzocht geen contact op te nemen met de locaties (kassa) of onze ticketpartners / Eventim.

Raymond Janssen over Carmina Burana

31 oktober 2019

‘’Vergelijk het met een mensenleven: het begint met een statement!’’  

Dat dirigent Raymond Janssen dol is op het muziekstuk Carmina Burana, hoeft hij ons niet meer te vertellen. Maar wát maakt deze muziek volgens hem zo bijzonder? Hij vertelt het in de video:

Carmina Burana is vanaf 8 november te zien in de Nederlandse theaters. Lees hier meer over Carmina Burana

CarminaBurana04