Bestel kaarten Bestel kaarten

Ode aan iconische films met drie zinderende concerten

1 april 2021

Concerten met een filmthema zijn mateloos populair. Voor film- en muziekliefhebbers is er goed nieuws! Eind van het jaar komen er drie spectaculaire concertreeksen exclusief naar het World Forum Theater in Den Haag. Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer je hoort dat soundtracks uit de Star Wars films, Harry Potter, The Lion King, James Bond en Batman tot leven komen? Lees dan gauw verder over The Star Wars Suite, The Movie Symphony en The Harry Potter Symphony en bestel je kaarten nu online!

The Star Wars Suite

Na het mega succes in 2018 en 2019 komt de unieke concertreeks The Star Wars Suite terug in Nederland. Meer dan 150 muzikanten brengen dit najaar de muziek van Star Wars tot leven tijdens een unieke concertreeks in het World Forum Theater in Den Haag. Het International Symphony Orchestra uit Lviv vertolkt onder leiding van dirigent Raymond Janssen de wereldberoemde soundstracks uit de Star Wars films. En daar wil je bij zijn, want niet voor niets zijn de fenomenale partituur en de soundstracks uit de films uitgeroepen tot de ‘beste filmmuziek aller tijden’.

Meer lezen

The Movie Symphony

Na het immense succes van onder meer ‘Lord of the Rings’ en ‘The Star Wars Suite’ komt nu ‘The Movie Symphony’ exclusief naar Nederland. In het World Forum Theater in Den Haag vertolken 130 musici onder leiding van dirigent Raymond Janssen de magische muziek uit onder meer The Lion King, James Bond, Batman, Gladiator, Star Wars en vele andere beroemde titels. Daarnaast wordt er een eerbetoon gebracht aan de Italiaanse componist Ennio Morricone. Het concert is dan ook een ware sensatie voor filmfans als voor liefhebbers van symfonische muziek. Daar wil je bij zijn!

Meer lezen

The Harry Potter Symphony

Magische filmmuziek, groot spektakel en speciale effecten: dát is The Harry Potter Symphony. 130 musici vertolken onder leiding van dirigent Raymond Janssen de magische muziek uit de Potter films. Een ‘must see’ concert voor zowel Potter-fans als muziekliefhebbers. Het concert krijgt extra meerwaarde door magische elementen en verrassende illusies die aan de voorstelling worden toegevoegd. Speciale lichteffecten zorgen voor een magische, sprookjesachtige sfeer die bij vlagen het mysterieuze karakter van de films onderstrepen. Samen met de prachtige, intense muziek maakt dit van ‘The Harry Potter Symphony’ een onvergetelijk belevenis.

Meer lezen

CarminaBurana04