Bestel kaarten Bestel kaarten

Nieuwe data The Music of Simon & Garfunkel en The Cavern Beatles

10 juni 2020

Vanwege de coronamaatregelen konden de concerten The Music of Simon & Garfunkel en The Cavern Beatles afgelopen maart niet doorgaan. Maar er is goed nieuws! Inmiddels is er voor beide voorstellingen een nieuwe datum gevonden. Pak je agenda erbij en lees mee!

Ze lijken regelrecht uit de jaren ’60 te zijn weggelopen; The Cavern Beatles. Dé tributeband van The Beatles weet de immens populaire band op alle fronten te imiteren. En ze staan te popelen om het podium weer te mogen betreden! Het duurt nog even, maar op maandag 31 mei 2021 om 20.15 uur staan ze er weer. Want dan wordt het concert ingehaald dat eigenlijk op dinsdag 24 maart 2020 om 20.15 uur in het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam zou plaatsvinden.

 

Ode aan illuster duo

Liefhebbers van Simon & Garfunkel die voor het concert op maandag 30 maart 2020 om 20.15 uur in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam een kaartje hadden, kunnen nu op maandag 3 mei 2021 om 20.15 uur hun hart ophalen. Dan vertolken de musici van de Simon & Garfunkel Revival Band op onnavolgbare wijze het beroemde repertoire van het illustere duo. Dat wordt genieten van alle grote hits als ‘Bright Eyes’, ‘Mrs Robinson’ en ‘Scarborough Fair’.

CarminaBurana04