Bestel kaarten Bestel kaarten

Nieuwe data The Movie Symphony

15 juli 2021

The Movie Symphony is een ware sensatie waar fans van magische muziek uit films als The Lion King, James Bond en Batman reikhalzend naar uit kijken. Geen wonder dat 15 en 16 december 2021 in menig agenda omcirkeld is als dé datum waarop dit concert te zien is. Voor hen én alle andere liefhebbers hebben we belangrijk nieuws: de concerten worden naar een nieuwe datum verplaatst. Lees gauw verder om dit muzikale hoogtepunt niet te missen!

Concerten met een filmthema zijn mateloos populair. ‘The Movie Symphony’ is echter – met maar liefst 130 musici op het podium – uniek in dit genre. Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het International Symphony Orchestra uit Lviv voor een weergaloze vertolking van de muziek uit onder andere The Lion King, James Bond, Batman, Gladiator, Star Wars en vele andere beroemde titels.

Nieuwe concertdata
In plaats van december 2021 komt dit exclusieve gezelschap in het theaterseizoen van 2022/2023 speciaal naar Nederland. De exacte data wordt medio januari 2022 bekend gemaakt. Houd onze kanalen dus in de gaten om deze ode aan iconische films niet te missen!

CarminaBurana04