Bestel kaarten Bestel kaarten

Kaartverkoop CARMINA BURANA, THE STAR WARS SUITE en SYMPHONY OF MAGIC – The Music of Harry Potter Live in de verkoop

3 april 2023

BEMACHTIG SNEL JOUW KAARTEN!

November en december 2023 worden de maanden van muzikale hoogstandjes. Muzikaal meesterwerk CARMINA BURANA, meeslepend muziekspektakel THE STAR WARS SUITE en de magische ‘’SYMPHONY OF MAGIC” – The Music of Harry Potter Live komen terug naar Nederland. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Wil jij bij één van deze spectaculaire concerten aanwezig zijn? Koop dan snel je tickets!

De concerten worden, onder leiding van Nederlandse dirigent Raymond Janssen, uitgevoerd door het The International Symphony Orchestra uit Lviv en het Nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’. Het gezelschap is bekroond met tal van internationale prijzen en staat hoog aangeschreven. In de turbulente tijden van vandaag de dag, is het meer dan uniek dat beide gezelschappen naar Nederland komen. Met maar liefst 130 musici, beloven de concerten stuk voor een stuk een ervaring te worden om nooit te vergeten!

STAR WARS SUITE

Laat je meenemen op onvergetelijke, muzikale reis naar een galaxy far, far away. Het grootse en meeslepende muziekspektakel THE STAR WARS SUITE trok eerder in 2018, 2019 én 2022 al volle zalen in Nederland. Niet voor niets zijn de fenomenale partituur en de soundtracks van Star Wars uitgeroepen tot ‘beste filmmuziek aller tijden’. Het verhaal over verborgen sterrenstelsels en buitenaardse oorlogen tussen goed en kwaad groeide uit tot een fenomeen en kreeg miljoenen fans die trouw de strijd tussen de Jedi (het goede) en de Sith (het kwaad) volgen.

THE STAR WARS SUITE neemt je mee naar de tot de verbeelding sprekende verhalen van onder meer Duel of the Fates, Luke & Leia, The Imperial March en The Throne Room. Het wordt een concert vol emotie die het publiek in vervoering brengt. Een intense luisterervaring voor Star Wars-fans en muziekliefhebbers. Als aanvulling daarop, wordt de ervaring dit jaar versterkt door een visueel spektakel. Het publiek kan genieten van een laser- en lichtshow en andere special effect. Een lust voor het oor én het oog!

THE STAR WARS SUITE is 15, 16 en 17 december te zien in het World Forum Theater in Den Haag.

‘’SYMPHONY OF MAGIC” – The Music of Harry Potter Live

Na het grootse succes van de concerten in 2022, komt de “SYMPHONY OF MAGIC” – The Music of Harry Potter Live terug naar Nederland. Een ware sensatie voor liefhebbers van zwerkbal, smekkies in alle smaken, magische wezens en andere tovenarij. Het verhaal, gebaseerd op de boeken van de Engelse schrijfster J.K. Rowling, heeft vele harten geraakt. De zeven boeken zijn in acht delen verfilmd en trekken een miljoenenpubliek. Inmiddels is het succes van Harry Potter nog altijd ongeëvenaard. De magische wereld van Harry Potter wordt door liefhebbers veelvuldig als thema ingezet op allerlei ludieke manieren. Potter-fans reizen de wereld over om opnamelocaties te bezoeken. De bioscoopbeleving wordt uitgebreid met een spin-off van de Harry Potters-films: ‘Fantastic Beasts’. En sinds kort kunnen dreuzels zelf het leven als tovenaarsleerling ervaren in de game ‘Harry Potter Legacy’. Zo heeft Harry Potter zich niet alleen ontpopt als echte cultklassieker, maar ook als ware beleving.

“SYMPHONY OF MAGIC” – The Music of Harry Potter Live is uniek in zijn genre. Het thema alleen al hint naar de magische ervaring die het publiek gaat ontvangen. Tijdens het concert kan het publiek betoverende elementen verwachten, zoals speciale lichteffecten die het magische, sprookjesachtige en bij vlagen mysterieuze karakter van de films onderstrepen. Om het plaatje compleet te maken, is de voorstelling voorzien van adembenemende acts die zijn gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse illusionist Christian Farla. Daarmee is “SYMPHONY OF MAGIC” – The Music of Harry Potter Live een unieke belevenis voor het hele gezin.

‘“SYMPHONY OF MAGIC” – The Music Of Harry Potter Live is 21, 22, 23 en 26 december te zien in het World Forum Theater van Den Haag. Wil jij erbij zijn? Koop dan snel je tickets, want wegisweg!

CARMINA BURANA – de allerlaatste tournee ooit

‘Geniet van elk moment dat geluk brengt’ is het centrale thema van het muzikale meesterwerk CARMINA BURANA. En genieten, dat wordt het zeker. Maar wel voor de allerlaatste keer, want CARMINA BURANA gaat dit jaar voor het laatst op tournee.

Geloof ons, dat wil je niet missen. In 2019, 2021 en 2022 verbrak deze concertreeks alle records. Met de destijds volle zalen, is het dan ook niet gek dat CARMINA BURANA – mede dankzij het wereldberoemde ‘O Fortuna’ – tot de meest populaire muziekstukken ter wereld behoort.

In de 13de eeuw zongen rondtrekkende monniken en studenten over het genot van de liefde, de drank en het zwerversleven, als reactie op de strenge en vrome idealen van de kerk. Carl Orff, componist van deze klassieker, gebruikte hun teksten als basis van zijn ‘Carmina Burana’. Zijn inspiratie verkreeg hij verder door uiteenlopende muzikale bronnen en heeft geresulteerd tot een krachtig en opzwepend muziekstuk. Dankzij de grootse en uitzonderlijke koor- en orkestbezetting maakt dit van elke uitvoering een intense belevenis.

Wil jij dit ook ervaren? CARMINA BURANA is in 2023 voor de allerlaatste keer op tournee en is vanaf 6 november 2023 te zien in diverse theaters in Nederland.

Wil jij jouw november en december dit jaar ook onvergetelijk maken? Bestel dan snel je kaarten voor één van deze spectaculaire concerten!

CarminaBurana04