Bestel kaarten Bestel kaarten

Een magische kerst met Harry Potter

22 oktober 2021

In december 2021 komt ‘The Harry Potter Symphony’ exclusief naar Nederland. Dat de concertreeks razend populair is blijkt wel uit het feit dat er al veel kaarten verkocht zijn. Heb jij nog geen tickets weten te bemachtigen? Dan hebben wij goed nieuws, want op 26 december – tweede kerstdag – is er een extra concert toegevoegd aan het speelschema.

Wie kent het niet: de iconische muziek uit de filmreeks van Harry Potter? Tijdens ‘The Harry Potter Symphony’ vertolken 130 musici onder leiding van dirigent Raymond Janssen de prachtige muziek uit de welbekende Potter-films. Dat is op zich al een magische beleving, maar dit concert wordt nóg specialer dankzij special guest Christian Farla. De internationaal bekroonde illusionist voorziet de voorstelling namelijk van maar liefst vijftig special effects. Als dat geen magische kerst wordt!

Extra show

Naast de concerten op 17 t/m 19 december 2021 en van 21 t/m 23 december 2021 kunnen fans van Harry Potter nu óók op 26 december 2021 (tweede kerstdag) de magie beleven. Het concert start om 12.00 uur en vindt plaats in het World Forum Theater in Den Haag.

Boek nu gauw jouw tickets voor het te laat is!

CarminaBurana04